4 november 2018 “The windmils of your mind”

Om de paar jaar geeft Zanggroep Encore een themaconcert, het thema van dit jaar was: The windmills of your mind, de molens van je geest.
Daar draaide het om, letterlijk en figuurlijk. Het is niet alleen de titel van een prachtig liedje, maar het was ook de kapstok waar de liedjes aan opgehangen waren.
Soms een beetje psychedelisch of met een snikje country, een tikje folk, een beetje klap van de molen dus!
Met het thema wind in gedachten hadden we gezelschap van Jeannet Postma, zij bespeelt de panfluit en vormt een duo met Annemarie Timmer op de gitaar.

Een mooi concert in een goed gevuld theater met enthousiast publiek.

 

IMG-20181104-WA0003IMG-20181107-WA0000 (3)

Bruisend Brielle 2018

Net als vorig jaar werden we weer uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement. In een goed gevulde Catharijnekerk werden een aantal mooie nummers van ons repertoire gezongen.

Dit was tevens het laatste optreden met onze pianist Gerben Lodder, die ons koor helaas ging verlaten. Op gepaste wijze is hij toegezongen door het koor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zangersfestival 28 oktober 2017

Zanggroep Encore deed dit jaar ook weer mee met het tweejaarlijkse Zangersfestival van de Regionale Zangersbond Zuidwest Nederland.  Het festival werd dit jaar gehouden op zaterdag 28 oktober in de Welkomkerk te Rockanje. Het is altijd erg gezellig om met verschillende koren samen te zijn en naar elkaars muziek te luisteren.