dirigent en pianist

Sinds 16 juni 2015 staat Zanggroep  Encore onder muzikale leiding van David van de Braak.

David van de Braak maakte kennis met het dirigeer vak via Martin Glas. Na de theorie- en pianolessen die David bij hem volgde, kreeg hij een paar directielessen van Martin.

Na een jaar piano te hebben gestudeerd in de vooropleiding in Enschede nam David deel aan de Kurt Thomas cursus en kreeg daar helemaal de smaak te pakken. Daarna is hij koordirectie gaan studeren bij Barend Schuurman aan het conservatorium van Rotterdam.

 

Onze pianist is Vincent de Mulder.

Vincent de Mulder is begonnen met het spelen van het elektronisch orgel tijdens zijn basisschool periode, dit na het horen van LP’s van onder andere Jimmy Smith, Ekseption en Reginald Dixon.

Vervolgens ging hij na het VWO naar het conservatorium te Rotterdam om te beginnen aan de studie “Elektronisch Orgel”. In 1993 is hij afgestudeerd voor Docerend Musicus, de opleiding heette inmiddels Toetsen/Toegepaste Elektronica Lichte Muziek, en vervolgens is hij in 1994 geslaagd voor het diploma Uitvoerend Musicus.

Naast het lesgeven werd en wordt er door hem ook actief gemusiceerd in diverse stijlen en ensembles, variërend van de Nederlandse Opera, musicals tot jazz, fusion house en pop-bands alsmede product-presentaties voor onder andere Yamaha.

In 2004 is de Bachelor-opleiding Docent Muziek door Vincent afgerond op het Koninklijk Conservatorium en geeft hij ook lessen muziek en kunstgeschiedenis op een middelbare school in Hellevoetsluis (Jacob van Liesveldt).