Optredens in 2023.

Op 20 mei mochten wij in de middag een concert geven voor de bewoners en geïnteresseerden bij verzorgingshuis “de Stuifakkers” in Rockanje.

Met een volle zaal en in een gezellige sfeer werd het een erg leuk optreden. De bewoners van de Stuifakkers en de andere aanwezigen hebben genoten hoorden we na ons optreden.

Op 23 september deden we mee met het korenfestival “de Watergeus” in Brielle met optredens in de Catharijnekerk en het Arsenaal.

Het was weer een dag vol optredens van diverse koren op verschillende locaties in Brielle. Ook dit jaar was het weer een feest om zelf te zingen en te luisteren naar diverse andere koren.

We sloten het jaar af met een “Sing along concert” op 19 december in de Welkomkerk in Rockanje. Hierbij waren er gastoptredens van 2 (oud) leerlingen van onze pianist Vincent de Mulder.

De zaal was leuk versierd door de leden en goed gevuld. Er werd met de meezing liedjes uit volle borst mee gezongen door het publiek. De liedjes die het koor zong werden met enthousiasme ontvangen. De door de leden zelf gebakken koekjes bij de koffie/thee in de pauze en de glühwein waarmee we het concert afsloten maakten het geheel af.