Drie Koren kerstconcert

Op 14 december gaf Zanggroep Encore een kerstconcert met medewerking van Vocal Group Timeless uit Hellevoetsluis en kinderkoor De Vrolijke Nootjes uit Nootdorp.

In een goed gevulde, met mooie kerstversiering aangeklede, Welkomkerk in Rockanje verzorgde elk koor een deel van het concert en gezamenlijk werden het begin- en het slotlied gezongen.

In de pauze was er koffie met een lekkernij en na afloop een glas glühwein.

Het was een sfeervol, geslaagd concert.

Rotjekoor 2019

Op 15 juni 2019 heeft Zanggroep Encore deel genomen aan het korenfestival “Rotjekoor” in Rotterdam dat dit jaar voor het eerst georganiseerd werd. De sfeer in Rotterdam was gezellig met koren op diverse locaties zowel binnen als buiten. Gelukkig was het droog wat vooral prettig was voor de koren die buiten zongen.

We mochten 2x een half uur optreden in de Flipsenzaal van de Doelen en in het Timmerhuis. Voor een klein, maar enthousiast publiek zongen we een paar mooie liedjes.

 

4 november 2018 “The windmils of your mind”

Om de paar jaar geeft Zanggroep Encore een themaconcert, het thema van dit jaar was: The windmills of your mind, de molens van je geest.
Daar draaide het om, letterlijk en figuurlijk. Het is niet alleen de titel van een prachtig liedje, maar het was ook de kapstok waar de liedjes aan opgehangen waren.
Soms een beetje psychedelisch of met een snikje country, een tikje folk, een beetje klap van de molen dus!
Met het thema wind in gedachten hadden we gezelschap van Jeannet Postma, zij bespeelt de panfluit en vormt een duo met Annemarie Timmer op de gitaar.

Een mooi concert in een goed gevuld theater met enthousiast publiek.

 

IMG-20181104-WA0003IMG-20181107-WA0000 (3)

Bruisend Brielle 2018

Net als vorig jaar werden we weer uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement. In een goed gevulde Catharijnekerk werden een aantal mooie nummers van ons repertoire gezongen.

Dit was tevens het laatste optreden met onze pianist Gerben Lodder, die ons koor helaas ging verlaten. Op gepaste wijze is hij toegezongen door het koor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA